Mamma Mia

Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 το σχολείο μας παρουσίασε τη μουσικοχορευτική παράσταση «Mamma Mia» στο δημοτικό θέατρο Αγίας Βαρβάρας «Γιάννης Ρίτσος». Πρόκειται για τη γνωστή ρομαντική κομεντί, όπου η πλοκή συμπορεύεται με τα διαχρονικά τραγούδια των ABBA. To έργο, το οποίο συνέγραψε η Κάθριν Τζόνσον, διασκεύασε και επιμελήθηκε για τις ανάγκες της σχολικής παράστασης η μουσικός του 3ου Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας Ξένια Σβεντζούρη, ενώ την επιμέλεια των χορογραφιών ανέλαβε η χορογράφος Μαρία Μαρουλάκη.

Οι βασικές θεματικές των χαμένων γονιών, της αναζήτησης ταυτότητας, του χάσματος των γενεών, της σχέσης μητέρας-κόρης συνθέτουν τον αφηγηματικό καμβά της συναρπαστικής ιστορίας που ξεδιπλώνεται στο μαγευτικό σκηνικό ενός ηλιόλουστου ελληνικού νησιού υπό τον ήχο της μουσικής του δημοφιλούς συγκροτήματος. Ενέργεια, μουσική, χορός απογείωσαν τη διάθεση του κοινού στο κατάμεστο δημοτικό θέατρο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στόχοι του πολιτιστικού προγράμματος, στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιήθηκε η παράσταση, ήταν η επαφή των μαθητών με το είδος του μιούζικαλ, η δημιουργική τους έκφραση, καθώς και η εξοικείωση με την ομαδική εργασία.

m1.jpg m10.jpg m11.jpg

m12.jpg m13.jpg m14.jpg

m15.jpg m16.jpg m17.jpg

m18.jpg m19.jpg m2.jpg

m20.jpg m21.jpg m22.jpg

m3.jpg m4.jpg m5.jpg

m6.jpg m7.jpg m8.jpg

m9.jpg