Grease

Δεν είναι απλά μια κλασική ταινία ή χωρίς  αμφιβολία ένα από τα καλύτερα μιούζικαλ που έγιναν ποτέ σινεμά, αλλά ένας jive, rock 'n' roll και αθεράπευτα ρομαντικός κόσμος όπου τα αγόρια που συναντάς στην παραλία μπορούν να είναι «ξεχωριστά», τα αμάξια μπορούν να τρέχουν σαν αστραπή, η μπριγιαντίνη κάνει τα μαλλιά των αγοριών να κοιτούν αγέρωχα τον ουρανό και τα κορίτσια μπορούν να είναι «απελπισμένα αφοσιωμένα» σε αυτόν που αγαπούν.

Βλέπετε, βρισκόμαστε στη δεκαετία του '50, η Αμερική ζει το αιώνιο καλοκαίρι της νιότης της και το «Grease» κλείνει μέσα του και μέσα στα τραγούδια των Γουόρεν Κέισι και Τζιμ Τζέικομπς όλη την ξέφρενη μελαγχολία μιας ολόκληρης γενιάς που μεγαλώνοντας θα αλλάζει ρούχα και χορευτικές κινήσεις, αλλά θα παραμένει πάντα το σύμβολο μιας μουσικοχορευτικής ενηλικίωσης.

Παίζουν με την σειρά που εμφανίζονται:

JAN: Ελένη Μαντάνη, MARTY: Φελίτσια Αταμάν, RIZZO: Έλενα Δημητρίου, SANDY: Αγγελική Τουτουντζή, FRENCHY: Μαριάννα Ιωάννου, PATTY: Αγγελική Νικολάου, PENNY: Αγγελική Δημητρακοπούλου, BETTY: Κων/ναΒαμιεδάκη, CHA-CHA DE GREGORIO: ΕλευθερίαΝτρίμερη, ROGER: ΓιάννηςΜαμουνής, DOODY: ΑντώνηςΒόλος, EUGENE: Νίκος Ευαγγελινός, KENICKIE: Πέτρος Λαζάρου, SONNY: Γιάννης Γιανναράκης, DANNY: Φάνης Δαρδανός, JERRY: Παναγιώτης Ρουσάκης, VINCEFONTAINE: Γιώργος Οικονόμου, MISSLYNCH: Βάσω Χρηστίδου, MISSGEE: Ελπίδα Σαρρηγιάννη.

CHEERLEADERS-ANGELS:

Αγγελική Νικολάου,Σταυρούλα Γαβριήλ, Δέσποινα Θεοδωράκη, Αλεξάνδρα Σπυριντόν, Έλενα Στόκα, Χριστίνα Φωκά, Ελένη Χαραλάμπους, Ελευθερία Χατζηδημητρίου, Ελπίδα Χονδρέλλη, Σταυρούλα Δρακοπούλου.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: Χρήστος Αθανασίου, Παναγιώτης Ντίνου.

ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ: Ελπίδα Σαρρηγιάννη, Σταυρούλα Γαβριήλ.

Ευχαριστούμε για την ευγενική προσφορά τους:

Το δήμο Αγ. Βαρβάρας για την παραχώρηση του θεάτρου «Γιάννης Ρίτσος», την κυρία Σερμέα (Δ/νση Παιδείας Δήμου Αγ. Βαρβάρας), τον κύριο Παγουρτζή (Πρόεδρο Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας), τον κύριο Βαφειαδάκη, τον κύριο Πατσά για την διάθεση για φωτογράφηση των αυτοκινήτων εποχής της συλλογής του, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Ξένια Σβεντζούρη

ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαρούσα Στρογγυόγλου  

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:  Ξένια Σβεντζούρη

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΈΣ: Καλλιρρόη Συρίνογλου, Μαρία Βαρδίκου, Φωτεινή Ντρίμερη

ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΩΝ: Μαρία Μαρουλάκη 

ΕΠΙΣΗΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΗΣΑΝ: Αγγελική Τουτουντζή, Έλενα Δημητρίου, Ερίσα Ντερμίση, Αγγελική Δημητρακοπούλου,Φελίτσια Αταμάν, Αγγελική Νικολάου

ΒΟΗΘΟΙ: Τάσος Μιχελής, Μαίρη Καραφυλλάκη,

ΣΚΗΝΙΚΑ: Αργύρης Χατζησταματίου, Ελευθερία Χατζηαναστασίου,Κωνσταντίνος Παππούλης

ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ CHEERLEADERS:Έφη Σκάπουλα,Ελένη Ανδρεάδη

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αικατερίνη Μανίκη  

ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ: Λεωνίδας Χριστάκος

ΦΩΤΑ: Χρήστος Καντούρος

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιάννης Κοκκινιώτης

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Θοδωρής Οικονόμου